She said "Take me to London and tell me something I don't know"






Några bilder från mina dagar i london :)

My way.

Det här lär vara sista gången jag hinner blogga så jag säger hejdå nu.
HEJDÅ KÄRA BLOGGISAR! Jag far till England, kommer tillbaka om en vecka.

HASTA LA VISTA BABY

Lämnar solen och hettan i Sverige för regn :)


Jag svettas som en idiot

Jag svettas som en idiot. Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.Jag svettas som en idiot.

Tyckte ni ville veta det :)
REGNA DÅ

Oscar de la Renta pre fall



Lovelovelooooove it.

Hello hello, I'm at a place called Vertigo


Jag borde göra en kategori som heter nostalgi eller nått. Since jag laddar upp massa barndomsbilder all the time.
Här är en favorit i alla fall haha :D

Ohlala


Haha alltså orka att jag sitter och lyssnar som en helt hjärndöd idiot när jag inte har en blekaste om vad som sägs.
HAHA alltså damn these celebrity crushes.

Naïve.


:D


Haha åh tyska är så fult.

Grattis, grattis Spanien.

Soooo Spanien vann VM. Alltså, jag har inget emot dom. Två av mina favoritspelare spelar där (Xabi Alonso och Torres ffs!) men since dom vann EM tyckte jag det skulle vara tråkigt om dom vann VM också. Sen hejade jag på Holland från början and so on men jaja, dom förtjänade att vinna båda två!
Anyway. Nu efter VM tar jag med mig kunskap och upptäckter som att Tyskland är ett jävligt bra lag och att jag ska heja på dom from now on. (Nej det är inte för att Neuer spelar där).

ANYWAY.
Allting är segt och det är äckelväder och jag längtar till att fly landet nästa vecka. Nu ska jag titta på sagan om ringen. Later

This is no Bridget Jones


Haha bridget jones filmerna är bland dom bästa som finns. Fan vad dålig humor egentligen... jag älskar det!
"Lord and Lady Darcy" -mäktig röst- och; "Wonder how Mark Darcy would be like as a father... a father to his children, I mean, not to me"
Hahahahahaha.
Jag har dålig humor, okej?

JAJA idag spelar min man, jag hatar tyskarna men hoppas dom vinner bronset.
Hejdo.

LILLEBROR


Bara för att han hatar den här bilden :D

Min hund kudde är numera döpt efter denna sak


Först kom min mamma på att hunden var namnlös så vi körde på första-spelaren-som-gör-mål-i-matcen-holland-mot-uruguay-blir-hunden-döpt-efter-taktiken. Tyvärr blev det van bronckhorst och that, I can't accept.
Så jag körde på Neuer. Manuel Neuer.
Hur mycket jag än hatar Tyskland. But he's a hottie. (kanske inte just på den bilden då haha)

Me and my cousins and you and your cousins

Hej.
TJA.
Ah... eh.
Skoja. Men ja, hej bloggen!
Idaaaag har jag bara varit hemma förutom en kort biltur till stadsdelsförvaltningen samt lidl.
Har inte gjort något speciellt förutom att ha tittat på Remember me som var sjukt bra. Och nej, det är inte för att Robert P är med.
Nu sitter jag här med världens ångest för inget bra går på tv och jag bara glor. Det är astråkigt.
Imorgon ska jag tvätta massa kläder. Hemmafru Sara.
HEHOIEIHEIOH.
Ooooch någon gång i veckan far vi till Lund och senare Köpenhamn. Lite tidsfördriv alltså. Hehe. Nej men fan vad segt med bil i flera timmar!
Om 17 dagar åker vi till England också så det är coola bananer. Nej men MEN MEN alltså, jag vet inte. Jag får antagligen med mig några grejer därifrån (primark hahahha). Förhoppningsvis duffeln som har ett väldigt saftigt pris men den är så värddddd.
Typ.
Alltså, jag funderar på att sova bara för att ha något att göra...........
Så illa är det. I'm telling you.
Haha nu gör jag melodin till jingle bells med tänderna. Herregud.
Jag sätter punkt för mitt babbel nu.

Skål

Flick the switch and open your third eye


Geni.

Pillow




Hittade en hemskt fin kudde idag. Jag tittade på prislappen, aj, 100 kronor.
100 kronor för en kudde är lite väl för mycket tyckte mina föräldrar och min mentala ålder färdades 12 år tillbaka och jag stod där och tjurade.
Tillslut var den min och jag har burit den under armen sen vi kom hem.

En annan fin sak är skylten som står på vägen utanför vårt kvarter; "Rudolf 70, tuta"
Haha så fint när man hör tjuten från bilarna som åker förbi.

Puss.

T(ea) Party



Bästa Jamie T

Curiosity becomes a heavy load, too heavy to hold

Ask anyone they'll tell you that it's these times that it tends
To start to break in half
To start to fall apart
Hold on to your heart


Wicked and divine


ÅH jag orkar inte.
Fan vad orättvist att Muse ställde in.
Fan.
Fan
Fan

Vill se dom mer än allt annat just nu. Blä.

Duffel


Jag vill ha den :(

FSDHDSIDHIIDFHSDHIDHHSDH_I


(det står val 2 för jag raderade mitt förstahandsval innan, då jag inte ville gå där)
JAAA


dfkgld

jag orkar inte blogga just nu
återkommer imorgon

RSS 2.0